Kongelig Classic 1855 - 2018

 

Sjægt "Calløe" vandt Kongelig Classic 2018!

"Calløe" havde denne gang den perfekte vind der var optimal til den, nemlig let vind fra retninger agten for tværs i begge sejladser og det gav en førsteplads i sejladsen Aabenraa - Sønderborg.

Sejladsen Sønderborg - Flensborg blev stoppet efter nogen tid på grund af at vinden forsvandt totalt, men i den gennemførte del var "Calløe" hurtigst og besatte derfor også førstepladsen her.

Resultatet var 3 pokaler til ejendom og indskrift på vandrepokalen for Kongelig Classic, som viser alle vinderne af Kongelig Classic siden starten!

Herunder fotos:

Målfoto af Calloe og af pokalerne - der kommer flere fotos og video når tilsagn om benyttelse kommer fra de personer der er vist.

 
 
Præmieinskription    

 

 

_________________________________________________________________________________

De tørre kraniers ø

PROGRAM

 

 

Bådene søsat

Med en kraftig indsats af bådfolkene blev Calløe og Freja klar til søsætning søndag den 13. maj.

Bundmalingen er det sidste før båden er klar

Freja på vej i sit rette element

Calløe klar til sejlads

Kurs mod Kalvø

Klar til sæson 2018

Begge både er så tætte som man kan forvente og resten skal nok komme efter en tid i vandet.

 

 

 

 

Bro - Storm og søsætning

I den seneste storm, der kulminerede 17.3., blev broen revet løs fra pælene og skubbet op på land som det ses på billedet herunder.

Heldigvis skulle Vikingerne have deres skib i vandet lørdag den 30.3. og vi kontaktede dem for at høre om vi kunne få mobilkranen efter dem, hvis det var muligt.
Det blev aftalt og vi mødte op med de 3 mand der kunne mobiliseres (Karl Erik - Bo - Johannes) og det lykkedes at få broen søsat og skubbet ud på plads mellem pælene og foreløbig fortøjet.

Som ses er der mere der skal gøres.
Broen har slagside mod land, men det skyldes at der mangler en ponton der faldt ud da kranen løftede broen. Den skal repareres inden den sættes på plads.

Kranen havde ingen problemer med at nå ud og løfte broen

******************************************************************

HKH Prins Henriks besøg på Kalvø 

Kalvų var den 4. september fyldt med gæster, speciel event – en miniudgave af Værftsdagen – Sønderjysk kaffebord, kajaksejlads og Sjægten blev også luftet.

Anledningen var besøg af Hans Kongelige Højhed Prinsgemalens på Kalvø.

På billederne ses DMK formand i børnevrimmel. Hrolf der samtaler og udpeger bedding for Prinsgemalen. Det lille teater optrådte med at agere tidsaktuelle aktiviteter og til sidst et udsnit af de mange gæster
.

 

 

 


 Aabenraa's borgmester har sendt et takkebrev - se nedenfor.